TATTOO TRAINING 


Wil jij beginnen met tattoeeren ? Of ben jij al begonnen maar loop je tegen teveel dingen aan die jou belemmeren in jouw groei op het gebied van techniek, creativiteit of misschien        zelfs persoonlijkheid?  Ik bied 1 op 1 trainingen aan , aangepast op jouw level van groei. 

Met 20 jaar ervaring op het gebied van tattoeeren, het runnen van een shop en het omgaan met de wensen van klanten , mag ik van mezelf zeggen dat ik veel te bieden heb voor            nieuwkomelingen in dit mooie vak. 

Wil jij vanaf scratch beginnen , dan bied ik een basis-training aan van 3 dagen waarin op elke dag praktijk zowel als theorie aan bod komt. De eerste dag zal de praktijk  alleen nog  bestaan uit het maken van afdrukken en het klaar zetten van jouw werkplek. Later word er getattoeerd op namaakhuid en daarna op een model .  De theorie omvat allerhande kennis zodat jij zonder omwegen in afzienbare tijd aan de slag kunt als professioneel  tattoeerder of in elk geval als leerling tattoeerder sneller kans maakt op een stageplek bij een                  tattooshop. 

De kosten voor deze 3 daagse training bedraagt 1655 euro . Hierin zit oefenmateriaal en een leenmachine bij inbegrepen. Uiteraard ook een lunch . Trainingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels of Duits. Naast de locatie in Brunssum is er ook een mogelijkheid om voor deelname op Ibiza te kiezen, dit tegen een kleine meerprijs voor verblijf en             reiskosten die ik aanbied in een all-in pakket. Voor meerdere info hierover mag je me bellen op 0621274052.  


                                                                                                                                           TATTOO COACHING   

Dan is er ook nog een mogelijkheid voor leerlingen die al wat verder zijn in hun proces op weg naar professioneel tattoo-artiest : Een coaching uur of hele (mid)dag waarin jij zelf kunt aangeven waar je mee struggelt in jouw proces. dat kan van technische vragen over bepaalde technieken in specifieke stijlen , en het maken van ontwerpen, tot omgaan met persoonlijke issues bijvoorbeeld . Artiesten of leerlingen die al een tijdje bezig zijn, zullen wellicht weten wat ik hiermee bedoel.  De prijs voor deze sessies is 135  euro per uur of 440 euro voor 4 uur.  Dit kan theorie zowel als praktijk (evt met model) omvatten. 

                                                                                 Voor meerdere info of aanmeldingen, graag telefonisch of whatsap : 0031 621274052