If YOU VISIT US: 

Welcome, please make an appointment before visiting , since I work very privat. 

Voordat je langs komt voor een afspraak , vragen wij je het volgende even door te lezen:

Je bent van harte welkom in onze shop maar wij hanteren een aantal regels ,waarvan we het op prijs stellen als die door onze bezoekers gerespecteerd worden, zoals:

Kom alleen. Als je voor je 1ste tattoo komt ben je wellicht een beetje nerveus en wil je wat support van iemand met wie je je op het gemak voelt, dat is ok . Kom echter niet met het hele voetbal elftal of je hele familie want dat is enorm storend aangezien wij hier met z'n 2en werken. EEN  persoon mee nemen is toegestaan , hou er wel rekening mee dat je tattoo mooier word als je goed kunt connecten met jouw artiest dus als je een stoorzender mee neemt dan kan dat ten koste gaan van de chilheid van jouw sessie. Als jouw supporter verkouden is of zich niet lekker voelt, dwing deze dan AUB niet om toch met jou mee te gaan want voor ons is het heel onhandig om aangestoken te worden met een verkoudheid oid .. 

Fotograferen: Dat mag IN OVERLEG, maar liever niet de hele tijd en niet van een tattoo die nog niet klaar is, dat is nl respectloos naar de tatoeĆ«erder toe. Als de sessie klaar is zullen wij zowizo een foto maken van het werk en wij zijn niet te beroerd om die naar jou op te sturen dezelfde dag . Een foto van een verse  tattoo maken is erg lastig omdat je te maken hebt met perspectief, vervorming, roodheid van de huid,en weerkaatsing van het licht etc etc. Wij zullen ons uiterste best doen om dit zo goed mogelijk te laten slagen zodat jezelf geen acrobatische toeren hoeft uit te halen voor de spiegel. 

Telefoneren: Neem gerust je mobieltje mee , wellicht kun je een leuke serie kijken (met oordopjes!) om wat afleiding te creƫeren. Let er wel op dat je het geluid stil zet als je veel vrienden hebt die om de haverklap appen om te vragen of je pijn hebt, want de hele tijd beltoontjes kunnen best wel wat irritatie oproepen bij jouw artiest of bij andere klanten.

Huisdieren en kinderen onder de 16 jaar: nee, ook niet onder begeleiding. Wij houden  veel van dieren zowel als van kinderen maar vooral die laatste zorgen over het algemeen voor te veel afleiding zodat het voor ons lastig word om ons werk optimaal te doen. 

Bedankt voor het begrip! 


Helma van der Weide 

Hoefnagelshof 12a

6443 bp Brunssum

Tel :  0031 6 21 27 40 52 

Email: xxhelma@msn.com